Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sílvia Isach guanya un premi al Lumen Sitges Festival amb el mapping “El Temple del Modernisme”

L’artista de Sant Pere de Riudebitlles Sílvia Isach va presentar una proposta d’espectacle al concurs ‘Un minut a La Punta’ i el jurat l’ha escollit com la guanyadora entre els més de 25 participants.

El passat 19 i 20 de maig es va celebrar la primera edició del Lumen Sitges Festival en la que es va combinar l’arquitectura centenària del centre turístic de la població amb la tècnica del vídeo mapping.

L’artista de Sant Pere de Riudebitlles Sílvia Isach va presentar una proposta d’espectacle al concurs ‘Un minut a La Punta’ i el jurat l’ha escollit com la guanyadora entre els més de 25 participants.

L’espectacle premiat es titula “El Temple del Modernisme” i ret homenatge a la Sitges modernista, un dels escenaris principals d’aquest moviment cultural i artístic que va desenvolupar-se a Catalunya a finals del segle XIX. A través del mapping, els artistes Santiago Rusiñol i Ramón Casas converteixen la façana de la Punta en l’interior del Museu Cau Ferrat i en desvetllen algunes de les obres que hi podem trobar. El piano d’Enric Granados dóna pas al Ral·li de Cotxes d’Època, un dels esdeveniments socials més destacats del municipi, així com les Catifes de Flors que cobreixen de color els carrers durant la festivitat de Corpus.

El mapping es pot veure a la web de Silvia Isach www.sinoca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: