Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sebastià Portell ha presentat a L’Odissea ‘El dia que va morir David Bowie’

‘El dia que va morir David Bowie’ és una novel·la collage protagonitzada per un jove que experimenta un entramat de passions.

L’escriptor i dramaturg Sebastià Portell va ser dijous a la llibreria L’Odissea de Vilafranca per presentar la seva primera novel·la, ‘El dia que va morir David Bowie’. Ho va fer acompanyat de l’editora de LaBreu Edicions Ester Andorrà i de Jordi Ribas Boldú, que va glosar el llibre.
‘El dia que va morir David Bowie’ és una novel·la collage protagonitzada per un jove que experimenta un entramat de passions, més o menys induïdes, que ell viu amb una inconsciència i una temeritat absolutes. En una sala d’espera, està a punt de saber si una malaltia venèria circula pel seu cos. I aquella saleta serà un purgatori on repensar l’historial de la seva breu existència.

Apassionat per les identitats sexuals i de gènere, els universos kitsch i la postmodernitat, Portell es va donar a conèixer en l’àmbit de la narrativa amb el recull de relats ‘Maracaibo’. També és autor de la biografia en forma d’entrevista ‘Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors’, sobre l’escriptora de Santanyí. Portell és, a més, dramaturg i autor de les peces teatrals ‘Entre tu i jo, gris’, ‘La mort de na Margalida’ o ‘Un torrent que era la mar’, entre altres. Amb 24 anys, la seva primera novel·la l’ha dut on no s’esperava.

Portell prepara ara un nou projecte textual. Serà un “conglomerat de textos” que recollirà una polifonia de veus i incorporarà un pes important de la gràfica i la fotografia. L’autor està interessat en la forma en què els textos entren pels ulls, més enllà del què diuen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: