Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Riudebitlles i Martinenca jugaran una final inèdita a la Copa Ràdio Vilafranca

Riudebitlles i Martinenca jugaran una final inèdita a la Copa Ràdio Vilafranca

Els infantils del Base Olèrdola i Mas Catarro jugaran el preliminar per decidir el campió dels campions de segona divisió

Es preveu una final anivellada, entre dos equips que tenen una factura pendent en aquesta competició. L’any 2003, la Martinenca, entrenada per Jani Millan va jugar la final davant de l’Espirall, i tot i que va plantar cara va acabar perdent per 2 a 1, els de David Tena van tornar a treure el cap en una final 14 anys després, va ser l’any passat quant van perdre el títol davant de la Múnia als penals.
Pel que fa al Riudebitlles, també ha perdut dues finals, la del 2005 davant l’Atlètic Vilafranca i el 2006 davant del Molanta.
El seu tècnic Manel Lora, va perdre la final del 2010, com entrenador del Torrellenc.
Hi ha diferents jugadors que poden repetir títol, és el cas d’Ignasi Pujol (Martinenca), jugarà la quarta final consecutiva, el porter Hugo Maldonado (Martinenca), podria guanyar el tercer títol en tres equips diferents, La Granada (2009) i Sant Cugat (2013). També han guanyat la Copa Jaume Mestres i Oscar Salcedo (Sant Pau d’Ordal 2010), però a la part contraria,  Aaron Bueno (martinenca) ja porta dues finals perdudes, amb el Torrellenc el 2010 i Martinenca el 2016, si no aixeca la Copa, igualaria en l’aspecte negatiu a Josep Morell, que va perdre les finals del 2003, 2004 i 2009.
Pel que fa al Riudebitlles, a les seves files no hi ha cap campió de Copa, però encara estan en actiu del 2005, Khalil Lazzar i Sergi Vilas, jugadors que també van perdre la del 2006 a més amb Josep Corbi i Joan Romeu.
Diumenge la jornada començarà amb un interesant partit d’infantils entre el Mas Catarro i Base Olèrdola. Els dels Monjos, de la mà de Fèlix Morató, es van proclamar campions del Grup 29 de la segona divisió i el Base Olèrdola, entrenats per Dani Sancho, del Grup 30 i els dels Monjos, de la mà de Fèlix Morató, del Grup 29.  Un partit per proclamar el campió de campions.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: