Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els representants municipals del PSC fixen les prioritats en la primera jornada municipalista

Els representants municipals del PSC fixen les prioritats en la primera jornada municipalista

La primera Jornada Municipalista celebrada aquest cap de setmana per part de la Federació socialista de l’Alt Penedès-Garraf a Vilanova, ha culminat amb l’aprovació de deu àmbits de treball prioritari

La jornada, que va aplegar més de 60 representants municipals socialistes del Garraf i l’Alt Penedès, va comptar amb grups de treball, xerrades temàtiques i la definició de prioritats basades en experiències en els diferents municipis del territori.

La secretaria de Política Municipal del PSC, Núria Parlón va presentar els objectius i el suport de la formació a les candidatures i col·lectius socialistes municipals. Al llarg del matí, el conjunt de participants van repassar l’acció política duta a terme pel PSC a nivell municipal ara que es compleix l’equador d’aquesta legislatura i van abordar també les prioritats a treballar en els propers mesos per impulsar les polítiques socialistes des dels ajuntaments del territori. Aquestes prioritats passen per defensar accions de millora del transport públic i la mobilitat; l’impuls de més informació sobre els serveis socials i els criteris de justícia social; la millora dels serveis sanitaris i educatius; l’aposta per accions de convivència, civisme, seguretat ciutadana i millora de l’espai públic, entre d’altres. També destaca l’objectiu de la recuperació de competències municipals que la llei LARSAL del PP redueix a la mínima expressió; l’impuls de les accions de millora tecnològica als municipis; el medi ambient; i la promoció turística de desenvolupament econòmic coordinada al territori.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: