Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la Campanya de Gènere de l’Alt Penedès, que vol arribar a tota la comarca

La campanya desenvolupada per un grup motor format per tècnics de joventut vol donar eines per lluitar contra el patriarcat que encara impera a la nostra societat.

El saló de sessions del Consell Comarcal ha acollit aquesta presentació, que ha anat a càrrec del grup motor que formen diversos tècnics de joventut que han estat treballant en els darrers mesos per elaborar tot un seguit de material i conjuntament amb els joves dissenyar estratègies de treball.
Joan Rodríguez, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Mediona, i Glória del Rey i Elena Vives tècniques del Consell Comarcal, destacaven que hi ha una part reivindicativa de lluita contra el patriarcat en aquesta campanya; però també una altre de treball adreçada tant a joves com a adults.
La presentació va comptar amb la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, que va recordar que malgrat tot, el tema de la violència masclista continua sent molt present entre els joves. Vilalta insistia en que cal continuar fent prevenció i sensibilització.
La directora general recordava també que duen a terme una tasca d’assessorament a les administracions locals per fer aquests treballs relacionats amb la violència masclista.
Finalment, Vilalta apuntava que avui dia cal tenir molta cura de les relacions abusives i de control que es poden veure potenciades amb l’ús de les noves tecnologies; i també totes les situacions que es donen al voltant de l’oci nocturn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: