Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de Joan Casals enceta la festa del barri del Molí d’en Rovira

L’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira ha organitzat un any més les festes del barri per aquest cap de setmana.

Aquest dijous ja van donar el tret de sortida amb la final del 3×3 i la tronada, que els responsables de l’Associació van encendre conjuntament amb el pregoner.

El pregó va anar a càrrec del veí del barri del Molí d’en Rovira i expresident de l’Associació de Veïns, Joan Casals. Casals sempre ha tingut una gran relació amb el barri des que, fa molts anys, hi va anar a viure amb la seva família. El pregoner va destacar que el Molí d’en Rovira és un dels pocs barris en el qual els veïns fan vida al carrer durant les nits d’estiu i que, a més a més, és un dels més tranquils de Vilafranca. Durant el pregó, Casals també va recordar moltes de les activitats que l’Associació havia fet anys enrere i reclamava que es tornessin a repetir.

Joan Casals, que també va ser administrador de la Festa Major de Vilafranca de l’any 1999,  explicava com havia reaccionat quan li van proposar ser el pregoner del barri.

La presidenta de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, Susana Ruiz, explicava per què havien escollit al Joan Casals com a pregoner.

Després del pregó, unes 150 persones van participar en el sopar popular que va tenir lloc just davant del local de l’Associació de Veïns.

Tot i el canvi de dates, des de l’organització de la festa del barri creuen que es mantindrà l’afluència de gent als actes previstos per aquest cap de setmana.

Aquest divendres, a partir de les 11 de la nit, la Colla Jove de Vilafranca farà una actuació al Carrer Magarola i, a continuació, hi haurà música amb ‘Eter’ i ‘Set de Rumba’. Per altra banda, dissabte serà el dia fort de la festa del barri: hi haurà un esmorzar, una trobada de plaques de cava, una festa infantil, una xocolatada popular i la trentena milla urbana del Molí d’en Rovira, la més antiga de Vilafranca. Al vespre, hi haurà una exhibició de country i un gran ball de gala.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: