Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP se suma a la petició de la resta de grups reclamant el Centre Cívic de l’Espirall

La setmana passada els grups municipals de la CUP, ERC i VeC van manifestar el seu suport als veïns que fan una recollida de signatures.

En una convocatòria de premsa a la mateixa plaça Doctor Bonet on s’hauria de construir el nou centre cívic, representants del PP de Vilafranca amb el seu regidor, Josep Ramon, al capdavant han donat suport a la recollida de signatures que s’està fent al barri per reclamar la construcció d’aquest equipament. La recollida compta amb el suport dels grups municipals de la CUP, ERC i VeC.

Recordem que l’ajuntament, davant la manca de compromís econòmic de la Generalitat, va decidir no desenvolupar el projecte de nou edifici i planificar una remodelació integral dels actuals locals.

Segons Josep Ramon si es contempla la inversió dels 450.000€ prevista en la remodelació dels locals actuals més el mig milió de la Generalitat en el marc de la llei de barris, es podria fer front a una obra del nou centre cívic.

Josep Ramon creu que cal preveure un espai per a la gent gran i sales de lectura.

El PP també dóna suport a la reclamació de la resta de grups de l’oposició que volen veure el pla d’usos de l’equipament. Del Centre Cívic i també del nou local per a Joves de l’antic mercat de la Pelegrina.

En aquest cas del local de joves el PP no només demana un pla d’usos sinó també una previsió de despeses de manteniment i funcionament.

El PP vol que quan es faci l’equipament per a joves es tingui clar quines activitats s’hi faran i que les conduirà, per preveuren les despeses i que no es transformi en un espai com el de l’antic Incavi, que està infrautilitzat.

En el Ple municipal que se celebra aquest dimarts al vespre traslladaran aquestes preguntes a l’equip de govern.

PP

Comentaris

  1. Antonio

    Deberíais de contrastar las noticias, puesto que estáis en un error. La recogida de firmas parte de una iniciativa de gente del barrio, eso sí apoyada por la oposición. Gracias. Espero que corrijáis vuestro entuerto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: