Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de juny de l’Ajuntament de Sant Sadurní aprova el Pla Local de Joventut

El ple de juny de l’Ajuntament de Sant Sadurní aprova el Pla Local de Joventut

Aquest dimarts es va celebrar el ple ordinari municipal de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Un dels assumptes destacats va ser l’aprovació del Pla Local de Joventut. La regidora Montse Medall va agrair a tothom la feina realitzada i la participació de joves, professionals i representants polítics i va presentar les línies estratègiques a seguir. La proposta va comptar amb el suport de tots els grups, l’abstenció d’ICV i el vot en contra de la CUP, tot i que en general des de l’oposició van trobar a faltar en el projecte un major treball transversal i major concreció en el desenvolupament de les propostes, valorant-lo com a massa continuista i sense resposta per a algunes demandes dels joves, com l’oci o l’oferta de cap de setmana.

Els dos grups de govern, PDeCAT i ERC, amb majoria al plenari, van desestimar la moció de la CUP per impulsar un procés participatiu per decidir l’adquisició i el futur de Can Guineu, edifici catalogat pel qual el govern ha signat un preacord de compravenda amb els tres propietaris de l’edifici. Tampoc va prosperar la moció del PSC en què es demanava una avaluació i millora dels sistemes de refrigeració a l’escola municipal de música i els centres de La Pau i Jacint Verdaguer, davant la necessitat de condicionar aquestes instal·lacions, ja que cada vegada la calor arriba abans i marxa més tard i condiciona el normal desenvolupament de les classes i el seguiment per part de l’alumnat. La resta de l’oposició va donar-hi suport, però no el govern, que va considerar la proposta més adient per formular-la com a prec que com a moció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: