Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès Tasta’l dóna continuïtat a les jornades gastronòmiques de Sant Joan

Seran les segones jornades gastronòmiques de Sant Joan després de la bona rebuda que va tenir la iniciativa l’any passat.

Una desena de restaurants penedesencs dins el gremi d’Hosteleria de l’Alt Penedès, aliats amb l’Associació de Productors Agroalimentaris de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal a través de la Xarxa Productes de la Terra i la Diputació de Barcelona, oferiran al voltant de Sant Joan menús especials dins el projecte El Penedès Tasta’l.

Seran les segones jornades gastronòmiques de Sant Joan després de la bona rebuda que va tenir la iniciativa l’any passat. Les jornades permeten que els restaurants facin aflorar els productes de la temporada d’estiu del Penedès en els seus menús, que tenen un preu únic de 25 euros i que inclouen vals per visitar equipaments culturals i turístics de referència. Els vals són cedits pels ajuntaments i es podran gastar un altre dia i en municipis diferents al del restaurant on s’ha consumit l’àpat per donar més llibertat als clients i fomentar així una segona visita al Penedès.

Les jornades omplen un buit en el calendari d’activitats relacionades amb la gastronomia al Penedès i van ser valorades positivament pels clients l’any passat.

El Penedès Tasta’l va néixer l’any 2010 amb la voluntat de crear sinergies entre els productors i els restaurants penedesencs i posar en valor els productes de la terra a les seves cartes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: