Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els municipis afectats pel pas de la N-340 es reuneixen amb la ministra Dolors Montserrat

Els municipis afectats pel pas de la N-340 es reuneixen amb la ministra Dolors Montserrat

Han preguntat per l’estat dels projectes de rotondes al seu pas de Subirats, Avinyonet i Sant Cugat.

Aquest dilluns, l’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montse Albet, i els alcaldes d’Avinyonet, Oriol de la Cruz,  i de Subirats, Pere Pons,  s’han reunit a la subdelegació del govern amb la Ministra de Sanitat, la sadurninenca, Dolors Montserrat, per tractar l’estat d’execució de les tres rotondes de la N-340 en el seu pas pels respectius municipis. La Ministra ja va defensar  aquest projecte pel Penedès al Ministeri de Foment, en el període que era diputada del govern de Mariano Rajoy al Madrid.

Pel que fa a la rotonda del polígon de la Masia de Sant Cugat Sesgarrigues s’ha arribat a l’acord de subvencionar el 50% de la construcció, el que correspondria a uns 400.000€. Aquest acord es concretaria en breu en un conveni entre el Ministeri de Foment de l’estat Espanyol i l’Ajuntament.

L’estat actual de la construcció de les rotondes de Subirats i Avinyonet per part del Ministeri de Foment és que els projectes han de passar el procés d’informació pública d’un mes i el de la licitació, preveient que estarien adjudicades a finals d’any i la seva construcció és podria fer a principis de 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: