Dimarts, 18 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona celebra el dissabte 10 de juny la dotzena Mostra de la Cervesa Artesana

Mediona celebra el dissabte 10 de juny la dotzena Mostra de la Cervesa Artesana, amb gairebé 80 cervesers i canvi d’ubicació.

76 cervesers nacionals i internacionals i una seixantena de parades d’alimentació, artesania i activitats participaran aquest proper dissabte 10 de juny a la dotzena edició de la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona. La Mostra se celebrarà entre les deu del matí i les onze de la nit.

Amb la voluntat de recollir tota l’activitat que genera la mostra i evitar la dispersió que s’havia generat arran del creixement de l’esdeveniment, enguany es canvia la ubicació. Les parades s’instal·laran al camp de futbol i tota l’activitat tindrà lloc al voltant de la zona esportiva.

Pel que fa als cervesers participants, en aquesta edició s’ha decidit augmentar la participació davant la proliferació de cerveseries artesanes. Hi ha totes les del Penedès i les comarques veïnes, així com de la resta de l’estat i d’altres països europeus com Itàlia, Portugal i Grècia.
Carlos Rodríguez i Montserrat Virgili de la cerveseria Ales Agullons, amb seu a Mediona, són els encarregats de portar aquesta part de la mostra.

La Mostra també comptarà amb actuacions en directe dels grups Old Tucson, Bandarra Street Orkestra i La Cosa Nostra i la jam Birraswing. Hi haurà zona d’aparcament habilitada així com zona d’acampada.
I, com a novetat, s’està treballant perquè tots els assistents tinguin disponible una xarxa wifi gratuïta.

La Mostra continua amb la filosofia de valorar la cervesa artesana i tota la feina que suposa fer-la i, segons els organitzadors, s’ha convertit en un esdeveniment de referència per als cervesers. L’any passat van passar per la mostra unes 8.000 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: