Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martinenca-La Granada i Riudebitlles-La Múnia, les semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca

Els dos partits de semifinals és jugaran aquest dissabte al camp de l’Espirall i els guanyadors s’enfrontaran a la final del diumenge 18 de juny al camp de Vilafranca

Aquest dissabte és jugaran les semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca al camp de l’Espirall. Un cop disputats els quarts de final de la Copa, aquest dissabte se celebraran les dues semifinals. La jornada s’encetarà a 2/4 de 6 de la tarda amb el partit que enfrontarà a la Martinenca i la Granada. Els de Sant Martí Sarroca son els vigents sotscampions de la competició, de fet ja ho van ser l’edició del 2003. En aquest duel son els favorits al ser l’equip de superior categoria. Davant s’hi trobarà a l’equip de la Granada, ha guanyat la Copa el 2009 i 2015 i el 2014 en va ser sotscampió.
A continuació s’enfrontaran Riudebitlles i la Múnia. El Riudebitlles es va proclamar sotscampió els anys 2005 i 2006. Més d’una dècada després, els de Manel Lora buscaran la seva tercera final, de fet, aquest és un trofeu que li manca a les vitrines d’un dels equips de més tradició a l’Alt Penedès. Davant hi haurà la Múnia, el vigent campió i el millor classificat a la lliga. Així és tancaran els partits de semifinals, els que donaran el dret a jugar el diumenge 18 de juny la final al municipal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: