Dissabte, 19 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’operari ferit de gravetat en l’explosió de la gasolinera de Sant Sadurní va morir ahir

En l’accident que es va produir dimarts de la setmana passada hi va morir un treballador i a conseqüència de les ferides en l’explosió, un segon treballador va ser ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron

El ferit va ingressar en estat molt greu, amb cremades en un 45% del cos i afectacions per haver inhalat gas. L’home va morir aquest dilluns.

D’altra banda en un comunicat el sindicat CCOO lamenta profundament l’accident laboral que es va produir el dimarts de la setmana passada en una benzinera franquiciada de REPSOL a Sant Sadurní d’Anoia, i vol traslladar el seu sentit pesar als familiar i companys dels dos treballadors. L’accident es va produir mentre els operaris, que treballaven per a una empresa de manteniment, realitzaven tasques de neteja i reparació d’un dipòsit a les instal·lacions de la benzinera. A dia d’avui la Inspecció de guàrdia està investigant les causes de l’accident.

CCOO ja porta molt de temps denunciant i lluitant contra les pressions que pateixen els treballadors d’aquest tipus d’empreses per tal d’escurçar els temps d’execució de les tasques de manteniment i neteja, amb el conseqüent augment dels riscos derivats d’aquestes pressions, que són del tot incompatibles amb l’observança de les normes de seguretat. Segons el comunicat del sindicat, sembla que aquesta podria ser una de les possibles causes de l’accident.

CCOO exigirà, per totes les vies disponibles, la depuració de responsabilitats i continuarà reclamant l’estricte compliment de les mesures de seguretat per evitar futurs accidents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: