Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’IEP continua el cicle de trobades d’etnologia i recerca per territori iniciat l’any passat

L’IEP continua el cicle de trobades d’etnologia i recerca per territori iniciat l’any passat

El cicle es fa en el marc del programa Cultura Viva de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya.

La propera Trobada serà el dimecres vinent,14 de juny, a les 7 de la tarda, a la seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs de Vilafranca.

En aquesta Trobada es presentaran els treballs de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès que s’estan realitzant i s’explicaran alguns dels elements ja inventariats del patrimoni cultural immaterial del Penedès.

Entre d’altres l’Elaboració del vi,  les Colles Castelleres, les Festes del Most i la Verema, la Festa del Terrazel, les Festes d’Hivern i els Carquinyolis. La presentació anirà a càrrec d’algunes de  les persones antropòlogues que estan realitzant el treball de camp, Abraham Guillen, Alice Van den Bogaert, Josep Solé, Montserrat Traver i Núria Araüna, i serà moderada per la coordinadora del projecte d’Inventari del Penedès, Àngels Travé.

L’objectiu d’aquestes Trobades d’Etnologia és donar a conèixer directament a les comunitats que han estat objecte d’estudi els resultats de les recerques realitzades i que aquestes puguin fer les seves aportacions. També serveixen per enfortir el treball en xarxa entre els diferents centres d’estudis del Penedès, per a la realització de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès i la difusió d’aquest patrimoni.

IEP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: