Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’H2OCI s’avança una setmana per fer-la coincidir amb l’inici de les vacances escolars

La regidora d’Esports, Anna Doblas, i el cap del servei, Jordi Gallego, han presentat la quarta edició de l’H2OCI, un programa d’activitats de lleure i bany que se celebra a les piscines d’estiu.

Enguany, el programa s’avança una setmana, començarà el proper dilluns 26 de juny i s’allargarà fins el 20 de juliol.
L’H2Oci està dirigit a totes les franges d’edat, però es prioritzen les activitats per a famílies, i engloba un ampli ventall d’activitats: lúdiques, esportives, culturals, artístiques, formatives, i accions solidàries. Aquest any, es col·labora per primera vegada amb una causa solidària. D’aquesta manera, durant el període de temps en què se celebri l’H2OCI, el Complex i els espais on es realitzin les activitats disposaran de productes destinats a la campanya solidària de La bombolla de la Martina, per tal que els usuaris que ho desitgin puguin fer-hi un donatiu lliure.
Entre les novetats d’aquest 2017, trobem l’augment a més del 28% de les activitats programades en l’H2OCI Família; l’increment del 100% d’activitats de l’H20CI AfterWork; es potencia l’oferta d’activitats esportives lúdiques, i es programaran dues jornades de bany nocturn per a famílies, amb talles i jocs aquàtics per a infants. Les piscines tancaran a les 12 de la nit.
Doblas també va destacar com a una novetat important el nou servei d’acollida per a infants gratuït, en algunes de les sessions de l’AfterWork.
De la seva banda, Jordi Gallego, cap del servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca va situar com a dades importants, la mitjana de 200 persones a les activitats de la darrera edició i l’alt percentatge d’acceptació que té aquest programa d’activitats.
L’accés a les piscines d’estiu les tardes que hi hagi activitats programades, tindrà un preu únic d’1€ a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult per accedir a les piscines i participar en les activitats.
D’altra banda, per a la realització de les activitats de l’H2OCI AfterWork, cal tenir més de 16 anys. El preu de l’abonament per a les 12 sessions és de 15€, i el preu per una sola activitat és de 3€.
Per consultar el programa i la descripció detallada de les activitats podeu fer-ho a: www.complexaquatic.cat o a www.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: