Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA ha homenatjat la sadurnineca Mercè Gost, referent del teatre d’ombres

Les creadores de l’espectacle creuen que l’aportació de Mercè Gost al teatre d’ombres ha estat molt important i això és el que volen difondre a través de la seva proposta.

Anna Subirana, Sylvia Kuchinov i Jordina Biosca van crear l’espectacle ‘Gost, la Mercè’ per homenatjar la sadurninenca Mercè Gost, artista visual, fundadora de la companyia La cònica/Lacònica i creadora referent en el teatre d’ombres. Gost va morir fa dos anys.

Les creadores de l’espectacle creuen que l’aportació de Mercè Got al teatre d’ombres ha estat molt important i això és el que volen difondre a través de la seva proposta, que es va poder veure divendres al Claustre de Sant Francesc en dues sessions emmarcades dins el festival En Veu Alta.

Les tres artistes que han creat l’espectacle fan servir les tècniques i els objectes que emprava la mateixa Mercè Gost per a les seves creacions.

El resultat és un espectacle multidisciplinar amb música, veu, cançons, ombres i llums per donar a conèixer l’ànima de l’artista penedesenca i la seva contribució a la cultura contemporània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: