Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola d’art Arsenal recupera els “Cursos d’estiu” amb menys oferta però de molta qualitat

La regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat ha acompanyat als responsables de l’escola Arsenal en l’acte de presentació dels Cursos d’estiu 2017.

Es tracta d’una oferta de tallers a càrrec d’experts de reconegut prestigi que tindran lloc des de finals de juny fins a meitats de juliol.

Xell Montserrat destaca la tasca de formació que es fa des de l’Arsenal, que és reconeguda arreu de Catalunya. Per l’escola passen al voltant de 1000 persones si es tenen en compte tots els actes formatius que s’hi organitzen.

En especial ha volgut destacar la qualitat de l’oferta que ha quedat plasmada en els tallers que s’han estat fent amb motiu del 45 aniversari del centre i ara amb l’oferta dels cursos d’estiu.

Per la seva banda el director de l’Arsenal, Albert Abella, recorda que fa cinc anys ja es van organitzar una cursos d’estiu, que van quedar estroncats d’una banda per les obres de l’escola i de l’altra per la crisi econòmica. Ara s’ha optat per recuperar-los amb una oferta més reduïda però vetllant molt per la qualitat amb l’objectiu d’arribar molt més enllà del Penedès.

Els cursos s’han estructurat en una oferta de cinc tallers de cinc àmbits. Un de joieria, un de ceràmica, un tercer de tatuatge i dos vinculats a les arts gràfiques, un d’il·lustració i un d’imatge animada.

El taller d’animació anirà a càrrec de l’empresa Animaldía, especialista en Stop Motion, de fet imparteix l’únic màster europeu d’aquesta especialitat. Tindrà lloc del 10 al 12 de juliol, en horari de tardes.

La reconeguda il.lustradora Mariona Cabassa, premi Injuve d’il·lustració 2016, farà un taller de “Fast book” els dies 3 i 4 de juliol en horari de matí i tarda.

El taller de tatuatges l’impartirà Artur Gil, de The Gallery Tattoo, els dies 5,6 i 7 de juliol.

En relació a la ceràmica es comptarà amb la presència d’un des ceramistes espanyols més destacats del moment. Alberto Bustos, que treballarà diferents tècniques entre el 28 i el 30 de juny en horari de matí i tarda i finalment la joieria també disposarà d’un taller amb participació d’un reconegut joier català que té peces exposades a diferents museus del món. Es tracta de Marc Monzó que serà a Vilafranca del 26 al 28 de juny en horari de matins.

Les inscripcions als cursos ja estan obertes i es poden fer a l’escola Arsenal. Per més informació es pot consultar el seu web www.arsenal.cat

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: