Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní commemora la Setmana de la Natura amb diverses activitats

L’Ajuntament de Sant Sadurní commemora la Setmana de la Natura amb diverses activitats

Aquesta setmana és la Setmana de la Natura i el servei de Medi ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat o col·laborat amb diferents activitats per commemorar-ho.

Diumenge es va celebrar la 28a Paella Popular d’Adema (Associació en defensa del Medi ambient), una activitat lúdica on es va degustar una paella vegetariana i es va sortejar productes d’establiments del poble. Des de Medi Ambient, en el marc de la campanya per a la reducció de residus i coincidint amb la posada en marxa de la Llei en què s’obliga als establiments a cobrar les bosses de plàstic, es va obsequiar els assistents amb una bossa de roba, lleugera i ecològica.
Coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, els alumnes de 1r d’ESO d’El Carme van anar fins a la deixalleria amb bicicleta. Allà, a banda d’una visita a les instal·lacions, van participar al taller mediambiental “Emporta’t a casa les olors del Mediterrani”; se’ls va presentar les plantes mediterrànies i remeieres que es poden trobar a la comarca, fins i tot dins el recinte de la deixalleria, on van recollir-ne i cada alumne va poder fer el seu propi saquet d’olor amb herbes aromàtiques.
Pel que fa al treball en mobilitat sostenible, el proper 12 de juny els alumnes de 3r de primària de l’escola Jacint Verdaguer duran a terme una activitat de sensibilització sobre els beneficis de viatjar amb transport públic, deixar el cotxe a casa i contaminar menys. A la mateixa sortida està prevista una activitat-xerrada cedida per l’ADF i orientada a la prevenció d’incendis.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: