Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament presenta la reforma de la Casa de la Festa Major al Consell i la Fundació

La presentació va servir per donar a conèixer els detalls de la nova Casa de la Festa Major als membres del Consell i la Fundació, així com a altres regidors i tècnics de l’Ajuntament.

Els encarregats de presentar el projecte van ser el primer tinent d’alcalde, Francisco Romero, el regidor de Territori i Serveis Urbans, Josep Maria Martí i el regidor de Cultura, Raimon Gusi. Precisament, Gusi va ressaltar que l’explicació era una deferència –i “pràcticament una obligació”- que els Servei de Cultura havia de tenir cap al Consell i la Fundació de la Festa Major, perquè en són protagonistes directes.

Durant la presentació, els tres regidors van detallar aspectes tècnics i de concepte i van insistir en la importància d’aquest projecte, ja que des de l’Ajuntament el consideren imprescindible per potenciar el sector cultural i turístic de Vilafranca.

La presentació també va servir per intercanviar sensacions i aclarir qualsevol dubte entre els assistents. Tot i això, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, destacava que la remodelació de la Casa de la Festa Major ha estat un projecte consensuat amb totes les parts que formen ‘la més típica’.

Gusi també recorda que la Casa de la Festa Major és una garantia per la gestió dels Administradors i que, per tant, també han d’estar al corrent de les modificacions que s’hi fan.

El regidor de Cultura també va anunciar que ja s’han decidit les 5 empreses que estan a la final de la fase de licitació pel projecte museístic i que, en pocs dies, es decidirà a quina se li atorga. La nova Casa de la Festa Major ha de servir per dignificar l’exposició dels elements del seguici festiu i potenciar l’àmbit turístic i cultural de Vilafranca. La Casa de la Festa Major passarà dels actuals 300 metres quadrats als 800 de després de la remodelació. Les obres començaran a l’octubre i acabaran al cap d’un any.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: