Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament obre la convocatòria per optar a veure la Festa Major des del balcó

Des d’aquest 28 de juny els ciutadans de Vilafranca poden omplir la butlleta per a participar en el sorteig per accedir al balcó de l’Ajuntament durant la Festa Major.

Un any més, en un sorteig públic, es triaran 9 persones repartides entre els dies 29, 30 i 31 que podran gaudir dels actes de la més típica. Enguany és el novè any que es porta a terme aquesta iniciativa i que ha anat augmentant el nombre de participants. L’alcalde, Pere Regull, que els representants del poble que han de ser al balcó són els regidors, els convidats institucionals, els representants de les AAVV i els ciutadans. Creu que pel que fa als ciutadans, està sent una experiència molt bona i comporta una bona oportunitat per a gaudir de les diades des d’un altre punt de vista. Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Les butlletes es trobaran al vestíbul de l’Ajuntament. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s’hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: