Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupament Escolta de Vilafranca organitza aquest dissabte el Fes-t’ho Fest

Aquest dissabte l’Agrupament Escolta , Guia Pere II i Sta Maria de Foix celebra la tercera edició del Fes-t’ho Fest.

Un seguit d’activitats adreçades a nens i joves de tota la vila que es faran a la zona del Parc de Sant Julià a partir de les set de la tarda. L’objectiu principal és fer arribar els valors de l’educació en el lleure i dels Escoltes a tothom.

S’hi podran trobar activats per a petits i grans, fira d’entitats, un mercat d’intercanvi i moltes coses més.

Finalitzant l’esdeveniment amb concerts de grups de la zona per animar la festa.

A partir de les set hi haurà activitats pels infants i una de les novetats d’enguany, que és una parada d’intercanvi de roba i joguines. Justament per fer promoció d’aquesta novetat els Escoltes van muntar aquest dijous una parada davant de la Capella de Sant Joan. En aquesta tercera edició també s’ha incrementat la fira d’entitats en la que s’oferiran tallers per part d’entitats com ara Farasha de dansa oriental, l’associació sardanista, Wilaya Alt Penedès, Kingstons i Gargots

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: