Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca referma que actuarà en les diades de Festa Major

La colla diu que ha reflexionat, i que després de la incorporació de nous castellers que els permeten treballar millor en els assaigs, pensen que poden arribar amb castells de 7 a finals d’agost.

En el decurs de la tertúlia de cada dilluns al matí sobre temàtica castellera, el sots cap de colla dels de la camissa blau cel, Jaume Falgueras, ha explicat que la Colla Jove ha reflexionat sobre el comunicat que els va fer arribar el Consell de la Festa Major en relació a la seva participació en la festa major d’aquest 2017. Falgueras ha deixat clar que la Jove vol ser a plaça els dies 29 i 31 d’agost.
Falgueras ha explicat també en el decurs de la tertúlia que la colla s’està refent de la nefasta temporada del 2016, i que estan recuperant nombre de castellers, amb incorporacions importants en les darreres setmanes.
Des de la colla comenten que en aquestes setmanes han estat treballant intensament per solucionar les dificultats que van tenir a l’hora de completar algunes construccions pel que fa a l’hora de coronar els castells el pom de dalt. I també apuntava Falgueras que en els assaigs s’està treballant molt bé en castells com la torre de 6, i els 3 i 4 de 7 que haurien de ser el següent pas un cop consolidin els castells bàsics de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: