Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Solé reelegit 6 anys més com president del Vilafranca de futbol

Joan Solé reelegit 6 anys més com president del Vilafranca de futbol

El Vilafranca ha fitxat a Sergi Pérez i Joan Vives (Júpiter), Abel Rita (Europa) i David Acedo (Damm)

D’acord el calendari electoral aprovat a l’Assemblea Extraordinària i finalitzat el termini de presentació de candidatures, només es va presentar una única candidatura encapçalada per Joan Soler. Davant l’absència d’impugnacions i de conformitat amb els estatuts de l’entitat, va ser elegit president Soler per un període de 6 anys. La secretaria tècnica que encapçalada Yago Aguilar continua treballant per confeccionar un equip competitiu a la tercera divisió, ja s’han confirmat els fitxatges de Sergi Pérez i Joan Vives (Júpiter), Abel Rita (Europa) i de jove David Acedo que ja ha tancat la seva etapa de formació a la Damm.
Segurament la propera temporada la tercera divisió catalana, serà molt forta i competitiva. L’únic equip que ha assolit l’ascens és l’Olot, i per contra han baixat de la segona divisió B, l’Hospitalet, Prat i Espanyol B.
A més del Vilafranca, continuen de la temporada passada, Ascó, Castelldefels, Cerdanyola, Europa, Figueres, Granollers, Palamós, Peralada, Pobla Mafumet, Sant Andreu, Terrassa, Santfeliuenc i Vilassar de Mar.
S’incorporen per ascens procedents de primera catalana Horta, Santboià i Reus Deportiu B. Han baixat per descens compensat la Jonquera i Montañesa i federativament Manlleu, Júpiter i Sabadell B.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: