Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginesta organitza un nou taller d’estimulació cognitiva

Després de la bona acollida de la sessió dedicada a l’estimulació cognitiva que va tenir lloc el passat 13 de maig, l’associació Ginesta n’organitza una segona per demà dissabte.

El taller és gratuït i el durà a terme, novament, la psicòloga Rocío Rico.

Els tractaments contra el càncer, com la quimioteràpia o la radioteràpia, afecten les capacitats cognitives i precisament l’activitat està orientada a persones que han passat per tractaments oncològics amb l’objectiu de treballar la memòria, l’atenció, o la concentració.

La sessió tindrà lloc demà a dos quarts d’onze a la seu Ginesta al carrer Pere el Gran número 32 de Vilafranca. Per garantir un mínim de participants, cal confirmar assistència al telèfon 639280708. Per participar-hi no cal haver realitzat a la primera jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: