Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat atorga a l’Ajuntament d’Olèrdola el distintiu de Finestreta Única Empresarial

La FUE és “la xarxa interadministrativa” de referència de les persones emprenedores, empresàries i intermediàries en la seva relació amb les administracions catalanes.

Aquest reconeixement es lliura a l’Ajuntament “per haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l’accés i exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar per canals habilitats per la Finestreta Única Empresarial”, és a dir, des del mateix ajuntament i sense necessitat d’anar a altres administracions. Aquesta simplificació de tràmits i el fet de ser un dels pocs ajuntaments a Catalunya reconeguts amb aquest distintiu, eren dos dels aspectes que destacava el regidor de TIC de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, a l’hora d’informar d’aquest reconeixement en el darrer ple municipal.

La FUE és “la xarxa interadministrativa” de referència de les persones emprenedores, empresàries i intermediàries en la seva relació amb les administracions catalanes, amb independència de quina sigui l’administració responsable i ha d’incorporar tots els tràmits i serveis que s’hagin de realitzar per exercir l’activitat empresarial, al llarg de tot el cicle de vida d’una empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: