Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa celebra la 9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer

El benefici d’aquesta festa anirà a parar a l’Institut Català d’Oncologia i a l’associació penedesenca Ampert.

Aquest divendres la Fundació Vallformosa organitza la Festa Solidària per la lluita contra el càncer. És l’evolució del Sopar Solidari que enguany arriba a la 9ª edició, però amb un to més fresc i divertit, sense etiquetes ni protocols. Concretament, el 80% de la recaptació anirà a parar al projecte “Hospital Amable de l’ICO” que permetrà fer l’adequació de les consultes externes de l’Hospital de l’ICO a l’Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar dels pacients, familiars i acompanyants. L’altre 20% restant anirà a parar a l’associació Ampert, per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre i tindrà lloc als jardins de Vallformosa, a Vilobí. Durant la jornada es podrà visitar l’Espai Solidari, un córner per conèixer de primera mà els projecte de l’ICO i Ampert. Després del sopar, la festa finalitzarà al Lounge Vallformosa, una zona confortable per conversar i gaudir de la música chill out. El preu del tiquet per assistir a l’acte és de 95 euros i també està oberta l’opció de fer donatius a fila zero. Les inscripcions s’han de fer a través del web www.fundaciovallformosa.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: