Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira Remeiart se celebra diumenge al Castell de Penyafort

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es durà a terme al Castell de Penyafort entre les 10 del matí i les 9 del vespre i està dedicat a les herbes remeieres.

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es durà a terme al Castell de Penyafort entre les 10 del matí i les 9 del vespre i està dedicat a les herbes remeieres, la cosmètica natural i la salut. Compta amb la participació de gairebé 50 parades que oferiran productes de venda relacionats amb les herbes, la cosmètica, l’alimentació o l’artesania feta amb herbes.

Al programa de la Fira hi figuren també més de 30 activitats per fer durant tot el dia amb caminades, rutes guiades de descoberta de flora, tallers de cuina natural amb plantes silvestres, tallers de cosmètica o xerrades de tot tipus relacionades amb les herbes. El Remeiart, com cada any, compta amb una àmplia oferta dedicada a la canalla amb un espai de 800 metres quadrats amb jocs sobre natura i herbes i una variada oferta d’activitats de tallers infantils.

En motiu de la celebració del Remeiart, l’accés al Castell de Penyafort s’haurà de fer a peu, però s’habilitarà un trenet gratuït per transportar els visitants cap al Castell amb sortida des de davant l’aparcament de la fàbrica d’Ondunova, situada al peu del Castell. Com cada any, també s’habilitarà un autocar que sortirà des de la plaça de l’església dels Monjos i anirà fins al peu del castell, durant tota la jornada. El Bus tindrà parades a l’eix cívic, per recollir els visitants que vinguin amb tren de rodalies i al carrer de la Via Augusta de la Ràpita.

El dia abans de la fira, el dissabte, es farà al Molí de Foix la segona edició de l’Herbes Campus, una aposta de formació que ofereix una àmplia oferta de tallers i activitats relacionades amb les herbes remeieres. Les inscripcions per assistir a les xerrades de l’Herbes Campus es poden fer a través del web www.remeiart.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: