Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival En Veu Alta es propaga arreu del Penedès

El segon cap de setmana de Festival inclou ingredients familiars com la carretada de contes de La Guilla Teatre o els jocs de paraules d’en Màrius Serra.

I torna ‘Gost, la Mercè’, l’homenatge a Mercè Gost, producció de l’EVA el 2016, aquesta vegada a Vilafranca, al Claustre de Sant Francesc. Yoshi Hioki serà a Llorenç del Penedès, Dalí Blanch ens porta ‘El todo morido’, tindrem un recull de ‘Contes zen’ amb Marta Millà i Horacio Kurti, i repetim sopar literari amb ‘Cocina límite, una cena en tres actos’ on assaborirem literatura i gastronomia.

 

Imprescindibles a la recta final de l’EVA Penedès amb Toni Gomila i ‘Acorar’ o els qui també repeteixen, després de fer ple a Sant Sadurní, Maria Arnal i Marcel Bagés en un indret magnífic com els exteriors de l’Ermita de Sant Joan de Lledó de Sant Martí Sarroca,  a tocar d’oliveres i vinyes. Arnau Vilardebò i Òscar Intente posaran el colofó narratiu final de la 13a edició del Festival al Penedès. Una pila de pomes per endrapar, que les assaboriu de gust!

Malauradament, es va haver de suspendre la xerrada de Cristina Mas dins ‘Les entranyes de l’EVA’ prevista per dimecres al Casal Popular de Vilafranca.

Cal destacar també que es faran dos passis de ‘Gost, la Mercè’ i no tres com consta al programa. Seran a les 19:30 i 20:30h. Queda anul·lada, per tant, la sessió de les 21:30h.

EVA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: