Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Eva arrenca amb bon peu en el seu primer cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia

El festival En Veu Alta començava el camí de la seva tretzena edició a Sant Sadurní d’Anoia amb el concert i les danses cantades del grup de ball folk occità Mirabèl.

Durant tot el cap de setmana, l’activitat del festival de narració i tradició oral s’ha concentrat a la capital del cava amb propostes de tota mena: entre elles una nova edició de ‘Per viure el cementiri no cal morir-se’ i un dels plats forts de l’edició, el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés que va omplir la Capella de l’Índex. Totes les propostes han comptat amb una bona resposta per part del públic.

La directora del festival Jordina Biosca explicava divendres quan tot just arrencava la inauguració que viure una nova edició de l’EVA ja és un èxit i recordava l’essència de la proposta, que enguany porta 44 actes a 14 municipis de l’Alt Penedès i, per primer cop, al Baix Penedès.

La música té un pes important a l’EVA com es va poder veure amb la inauguració. El grup Mirabèl portava la cultura occitana al festival.

El festival ha estat considerat en aquesta tretzena edició com a festival estratègic per part de la Diputació de Barcelona.

L’EVA continua fins diumenge amb la paraula i la narració com a protagonistes absolutes. Des de les lectures del voluntariat de l’EVA354 fins a propostes familiars, passant per narradors consolidats com Arnau Vilardebó, Yoshi Hioki o Merche Ochoa i pesos pesants com Màrius Serra, Òscar Intente i el segon concert de Maria Arnal i Marcel Bagés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: