Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival de dansa de Gimdans fa reviure la història del rock al Casal

Com cada any per aquestes dates l’escola de dansa Gimdans Vilafranca organitzava el seu festival de final de curs.

Ho feien dijous passat en dues sessions al Casal de Vilafranca, una a les 6 de la tarda i l’altra a les 9 del vespre, totes elles amb un gran nombre d’assistents. L’acte també va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Anna Doblas, com a representant de l’Ajuntament de Vilafranca. La preparació d’aquest festival es fa durant tot el curs ja que des del seu inici comença una pluja d’idees, pels volts de Nadal decideixen i tanquen el tema i a partir de Setmana Santa ja s’hi posen de ple amb els preparatius de la música, les coreografies, els escrits i el vestuari, entre moltes altres coses. Segons la Directora tècnica de Gimdans, Sandra Ferré, aquest festival i la dansa en general aporta a les petites ballarines diversió, disciplina i salut. Aquest any han participat més de 150 ballarines amb actuacions formades per diferents tipus de dansa com són el jazz, la dansa contemporània, la clàssica, acrobàcies o gimnàstica estètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: