Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa culmina els actes de la setmana de la gent gran

La festa amb l’homenatge a 11 parelles amb més de 50 anys de convivència culmina els actes de la setmana de la gent gran a Vilafranca.

La vuitena Setmana de la Gent Gran de Vilafranca culminava aquest cap de setmana amb diverses activitats. Una de les més esperades és la festa de la gent gran, que tenia lloc dissabte a la tarda al pavelló firal, amb la participació de més de 600 persones. La vuitena Setmana de la Gent Gran ha comptat amb multitud d’activitats amb l’envelliment actiu com a fil conductor. A la festa, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull destacava que les persones grans són cada cop més actives i tenen en la celebració de la setmana un moment especial de trobada.

També els regidors de govern Raimon Gusi, Montse Arroyo, Ramon Zaballa i Xell Montserrat van participar a l’acte.

La festa de la gent gran tenia com a moment més emotiu l’homenatge a les parelles que porten més de cinquanta anys de convivència. Una d’aquestes parelles era la que formen la Trini i el Diego que, a l’agost faran 51 anys de casats.

La Setmana de la Gent Gran té molts seguidors incondicionals que aprofiten cadascuna de les activitats programades, ja sigui el cinema, el teatre, les festes o l’activitat física.

La Mercedes Resino participa activament en la celebració des que va rebre l’homenatge pels cinquanta anys de convivència amb la seva parella, ara fa quatre anys.

La festa de la gent gran està adreçada majoritàriament a les persones majors de 75 anys, tot i que també hi són convidats els acompanyants de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: