Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimarts arriba a Vilafranca una nova edició del cicle de Cinema de Muntanya

Dimarts arriba a Vilafranca una nova edició del cicle de Cinema de Muntanya

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX porten aquest proper dimarts 20 de juny a Vilafranca el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya i també el cicle de converses Avui també és Sant Joan.

A 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc la vuitena conversa del cicle Avui també és Sant Joan, a la Biblioteca Torras i Bages, protagonitzada per Àlvar Caixal, autor i Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en Estudis sobre la Dona (UAB), que parlaran sobre “Els límits de la identitat personal”.
El cicle Avui també és Sant Joan, té la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i la reflexió sobre els valors universals entre la societat. Reconeguts autors guardonats amb el Premi BBVA Sant Joan, i psicòlogues protagonitzaran a 18 biblioteques les converses d’aquest cicle.
D’altra banda, a 2/4 de 10 de la nit tindrà lloc el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya a la sala Zazie del Casal, amb les pel·lícules “Freedom Under Load”, Gran Premi 2016 i Premi FEEC a la millor fotografia, i “La Liste”, Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de Muntanya 2016. Aquestes projeccions s’ha fet amb la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès.
El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017, està coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya, i és un Cicle que arriba a 25 poblacions catalanes, en què es projecten tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: