Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diada de tràmit dels Xicots de Vilafranca a Sabadell

Els Xicots descarreguen a Sabadell el tres de vuit com a castell més destacat

Un any més la ciutat de Sabadell va celebrar el segon dissabte de juny, la seva jornada de Festa i Tradició.  Els Castellers de Sabadell en la vigília del seu 23è. Aniversari, es va fer acompanyar dels Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Reus.

La colla vilafranquina dels Xicots, com també va passar amb els de Reus, van afluixar una mica el ritme de les darreres exigents setmanes i això també es va notar en les camises desplaçades. No obstant els Xicots van iniciar la diada amb el tres de vuit, que no es poc,  el sisè d’aquesta temporada i que tenen més que consolidat. En segona ronda van seguir rodant la torre de set, la cinquena, que ja necessita ser pujada dalt del folre. A veure si el diumenge vinent a La Bisbal pot ser el dia. Van tancar la diada descarregant el quatre de set amb l’agulla, tot just el segon de l’any. Diada sense ensurts per uns Xicots que sigui on sigui compleixen amb els castells de vuit. Els espera setmanes seguides de bons castells.

Els Xiquets de Reus després de setmanes exigents amb diades grans com el Pallol o La Selva es va prendre la tarda amb calma sense cap castell de vuit. Van descarregar el quatre de set amb l’agulla,  la torre de set, la setena del curs, i el tres de set.

Els locals de Sabadell van fer els deures previs a la seva diada d’aniversari, on només una caiguda podria alterar-los. Van descarregar amb solvència una clàssica de castells de vuit que dominen. Van completar el seu cinquè tres de vuit,  la torre de set i el quatre de vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: