Dimarts, 17 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

D.O. Penedès i Castellers de Vilafranca signen un conveni per ajudar a promocionar el Penedès

Cal Figarot ha estat l’escenari escollit per a formalitzar l’acord de col·laboració entre les dues entitats mitjançant la signatura d’un conveni que serà vigent durant un any.

Segons els representants de la DO Penedès i els Verds, aquesta relació els hi permetrà unir forces per a promocionar dos elements característics del Penedès: la cultura vitivinícola i la tradició castellera. Durant l’acte de la signatura, les dues entitats han destacat la importància històrica d’aquest acord, i la compatibilitat de dues entitats que busquen l’excel·lència.
El president del Castellers de Vilafranca, Joan Badell, destaca la sintonia entre les dues entitats i el fet que serà un acord positiu per les dues parts.
El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, comentava que el seu objectiu és estrènyer les relacions amb aquelles entitats que persegueixen l’excel·lència, i que els Castellers de Vilafranca en són un clar exponent.
La relació entre la DO Penedès i els Castellers de Vilafranca va iniciar-se ara fa un any. El juny del 2016, la DO Penedès va ser una de les col·laboradores en l’edició d’un vídeo on la colla vilafranquina aixecava un 3d8 entre les vinyes d’Avinyonet. Des de llavors, les col·laboracions s’han anat repetint puntualment fins que hem decidit formalitzar-ho amb un acord que ens permeti treballar conjuntament per a promocionar el Penedès.
El primer acte conjunt després de la signatura del conveni serà el aquest dissabte 17 de juny a Vilafranca. Els Verds actuaran a La Nit dels Xarel·los que tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc a partir de les 7 de la tarda fins a la mitjanit. Segons Badell, a l’actuació, prevista a les 8 del vespre, tindrà com a objectiu aixecar castells de 9.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: