Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cantània ha reunit a l’escenari del Casal uns 500 alumnes de sisè de primària

Cantània és una activitat de sensibilització i aprenentatge musical adreçada a l’alumnat de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca.

A Vilafranca se celebra sota el nom de Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola i enguany arriba a la seva vint-i-setena edició. Des de fa uns anys, però, la cantata es prepara sota la batuta de l’Auditori de Barcelona, que prepara una composició original amb músics i dramaturgs professionals i solistes. Escoles de tot Catalunya la interpreten als seus respectius municipis.

A Vilafranca, 479 nois i noies han cantat en aquest acte que constitueix, d’alguna manera, un comiat de l’etapa que estan a punt de concloure abans de començar l’ensenyament secundari.

La Cantània ha tingut lloc a Vilafranca en dos dies, dimarts i dimecres, al teatre del Casal de Vilafranca per donar cabuda a tots els familiars que volien veure l’espectacle.

Enguany el títol de la cantata era ‘La nit dels malsons’, amb la composició d’Àlex Martínez i el text de Marta Buchaca.

Els regidors de Cultura i Ensenyament, Raimon Gusi i Meritxell Montserrat, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents en les dues sessions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: