Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El campus d’estiu de bàsquet i voleibol comença amb una participació de 120 infants

Aquest dilluns a primera hora començava el campus d’estiu organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Un campus en la que es poden practicar 2 modalitats d’esport: el bàsquet i el voleibol i que està pensat per a nens i nenes d’una franja d’edat compresa entre els 6 anys fins als 15. Des de l’organització, el Pep Besolí, valorava molt positivament el fet de mantenir el nombre d’assistents des de que va néixer el campus ja fa 15 anys. Besolí recorda que el Consell Esportiu amb el Campus d’Estiu va fer un plantejament completament diferent al que hi havia fins el moment com podien ser els clàssics casals d’estiu. Buscant que els joves poguessin fer activitats molt més dinàmiques durant l’estiu.

 

Durant el campus, a més d’activitats esportives propiament dites, també s’organitzaran sortides al Tibidabo o illa fantasia i estades a la piscina municipal. El Campus ha començat aquest dilluns 26 de juny i durarà fins el 14 de juliol sent la zona esportiva l’escenari principal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: