Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Sant Quintí de Mediona celebra la quarta edició del Campus Joan Amades

Penedès TV, junt amb la Xarxa oferirà demà un programa especial en directe per parlar de la festa quintinenca.

El 4t Campus Joan Amades de la Cultura Popular i Tradicional del Penedès

engegarà motors avui, amb diverses activitats a les escoles, els quals aprendran els jocs tradicionals recollits per Joan Amades al Costumari Català. Els actes centrals són, però, dissabte, dia en el que Penedès TV i la Xarxa oferiran en directe el programa 1món.cat. Els actes del dissabte començaran amb un taller de glosa, amb  cant improvisat, a la plaça dels Avis a les 11 del matí, mentre hi haurà música tradicional pels carrers del centre de la vila. A les 6 de la tarda es donarà inici de l ’acte central del Campus Joan Amades, la Quintinada. Aquest esdeveniment està dividit en tres eixos ben representatius de la cultura popular. A les 6 començarà la Quintinada Folklòrica, en què actuaran a plaça els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Berga, i s’inaugurarà la placa que acredita la plaça de l’Església com a plaça de 9. Tot seguit hi haurà una breu cercavila dels balls populars de Sant Quintí. A les 9 començarà la Quintinada Gastronòmica, en què els restauradors i elaboradors locals oferiran els plats de la Cuina Amades, un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Sant Quintí i la Fundació Alícia, en què es va recuperar la cuina tradicional del Penedès reflectida per Amades al Costumari Català. A dos quarts d’11 de la nit començarà el concert de música tradicional a càrrec del grup urgellenc El Pont d’Arcalís. L’endemà, el diumenge 4, hi haurà una actuació de titelles a les 12 del migdia a la plaça del Portal. Tots els actes són completament gratuïts i oberts a tota la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: