Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alcaldes i presidents Comarcals plategen a Puigdemont la cocapitalitat de la Vegueria

Alcaldes i presidents Comarcals plategen a Puigdemont la cocapitalitat de la Vegueria

Aquest dijous al matí es van reunir amb el President al Palau de la Generalitat.

Els presidents i les presidentes dels consells comarcals de l’Anoia, Xavier Boquete, l’Alt Penedès, Francesc Olivella, el Baix Penedès, Eva Serramià,  i el Garraf, Glòria García, i els 4 alcaldes i alcaldesses de les capitals comarcals, Igualada, Marc Castells, Vilafranca, Pere Regull, el Vendrell, Martí Carnicer, i Vilanova, Neus Lloveras, es van reunir ahir al matí amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al seu despatx del Parlament de Catalunya, per exposar-li el projecte de cocapitalitat per a les quatre comarques de la Vegueria Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: