Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 92% de l’alumnat podrà anar a l’escola triada en primera opció a Vilafranca

A P3, l’oferta definitiva és de 440 places, la mateixa que la del curs anterior.

Ja s’han fet públiques les llistes amb el resultat de la preinscripció escolar per al curs 2017-2018, en alguns nivells de les etapes de segon cicle d’educació infantil, primària o secundària obligatòria. Els resultats mostren que la major part dels aspirants a l’assignació d’un centre educatiu han aconseguit una plaça escolar a la primera opció que havien sol·licitat.

A P3, l’oferta definitiva és de 440 places, la mateixa que la del curs anterior. Aquesta oferta de places inclou dos grups a cada centre excepte a l’escola Pau Boada i al col·legi Sant Josep que compten amb un sol grup, cosa que representa un total de 18 grups de P3 en el conjunt de la vila.

S’han rebut 405 sol·licituds de P3, 20 menys que el curs passat. Un 92% de l’alumnat podrà anar a l’escola triada en primera opció, mentre que un 6,3% anirà a un centre triat però en segona, tercera o quarta opció, i 7 sol·licituds (un 1,7%) s’han assignat d’ofici en centres no sol·licitats.

Pel que fa al 1r curs de l’ESO, que és un altre nivell que concentra una bona part de les incorporacions a un nou centre escolar, l’oferta de places a Vilafranca és de 462, repartides en 15 grups per al conjunt d’instituts públics i les places disponibles als centres concertats.

S’han rebut 450 sol·licituds de 1r d’ESO, de les quals 448 han quedat assignades a Vilafranca. D’aquestes, un 92% de l’alumnat podrà anar al centre escollit en primera opció, un 5,6% a la segona i un 2% a la tercera, mentre que 2 sol·licituds (un 0,4%) s’han assignat d’ofici en centres no sol·licitats.

Les famílies poden comprovar els resultats de l’assignació de places a les mateixes escoles i instituts, així com a l’Oficina Municipal d’Escolarització. Un cop consultades les llistes, ja poden començar a preparar tota la documentació per a la matrícula, que serà del 12 al 16 de juny per al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària i el primer nivell de l’educació secundària obligatòria. El període de matriculació o confirmació de plaça per a 2n, 3r i 4t d’ESO serà del 26 al 30 de juny, ambdós inclosos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: