Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava celebra els 1.100 anys del Castell de Subirats

La Confraria del Cava Sant Sadurní celebrarà aquest diumenge la dotzena edició del tradicional Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava.

Aquest esdeveniment, que la Confraria organitza conjuntament amb l’Associació d’Afeccionats als Cotxes i Motos d’Època Motor Club del Bages, se sumarà enguany a l’extens programa d’actes de commemoració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, que el municipi està duent a terme des de fa un parell de mesos.

Com en anys anteriors, està previst que el Ral·li reuneixi 25 cotxes anteriors a 1940, que s’exposaran diumenge a partir de dos quarts de dues del migdia a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. El públic podrà votar quin és el vehicle que més li agrada. Abans els participants en la cursa, hauran pogut visitar les caves Llopart, que aquest any celebren el seu 130 aniversari, i també el Castell de Subirats, una de les fortificacions penedesenques amb més història. El dinar de celebració del Ral·li tindrà lloc al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: