Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Verema Solidària destinarà la recaptació a Mas Albornà i la Fundació Astrid-21

La segona edició s’amplia a quatre cellers de les D.O. Penedès i Empordà, i vol arribar a recaptar 18.000€, duplicat l’aconseguit l’any passat.

S’ha presentat al Castell d’Olèrdola la segona edició de la Verema Solidària, que promou novament l’associació Impulsa Fundraising amb el suport de diverses empreses del territori.
Si la primera edició es va fer en únic celler de la D.O Penedès, enguany la proposta creix i a banda de dos cellers del Penedès acollirà dos cellers més de l’Empordà. Seran els cellers Credo i Raventós i Blanc de Sant Sadurní; i La Vinyera i celler cooperatiu d’Espolla de l’Empordà.
Jordi González, de Impulsa Fundraising, comentava que en aquesta edició l’objectiu passa per quadruplicar les veremes i duplicar les donacions.
Les veremes es faran entre el 2 i el 30 de setembre, i seran quatre activitats separades en cada un dels cellers que participen enguany. El 80% de la recaptació es repartirà entre els dos projectes seleccionats en aquesta edició, la Fundació Astrid-21 que treballa en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual a l’Empordà i Mas Albornà que fa una tasca similar al Penedès.
Joan Clotet, director executiu de Mas Albornà comentava que destinaran els recursos que arribin de la verema solidària al projecte Senectus, que fa acompanyament en l’envelliment a persones amb discapacitat intel·lectual del seu centre ocupacional. Unes persones que ja no haurien d’atendre en haver-se jubilat; però que evidentment necessiten del seu suport.
Els cellers que participen en la iniciativa es mostren molt satisfets de poder aportar un valor afegit a la seva activitat empresarial. Com comentava Santi Redondo, responsable de comunicació de Recaredo, la Verema Solidària és una activitat enriquidora per a tots els participants.
A partir del 26 de juny s’obrirà una campanya de micromecenatge amb la finalitat que tothom qui ho vulgui pugui fer la seva aportació econòmica i també hi haurà la possibilitat d’inscriure’s a les experiències de Verema Solidària que es duran a terme als cellers els dies 2, 16, 17 i 29 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: