Dimarts, 15 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Turisme de Vilafranca present a la fira Expovacaciones de  Bilbao

Turisme de Vilafranca present a la fira Expovacaciones de Bilbao

El cap de setmana del 5 al 7 de maig, el Servei de Promoció Turística de Vilafranca va anar a promocionar la ciutat a la fira de turisme de Bilbao, “Expovacaciones”, per on van passar 75.000 visitants

L’objectiu era captar i fidelitzar el turista basc per a la destinació.
Vilafranca estava ubicada en un estand de la Diputació de Barcelona en el marc de la marca “Barcelona és molt més” compartint espai amb les destinacions de Sitges, Calella, Castelldefels i Malgrat de Mar, Mataró i Osona.
Els turistes que passaven a interessar-se per la vila eren persones que, majoritàriament, ja coneixien Catalunya, que acostumen a fer les seves vacances pel territori i que cercaven oferta complementària a la seva estada.
Un altre tipus de públic que s’apropà a demanar informació eren usuaris d’autocaravanes que cercava llocs i que van quedar gratament sorpresos d’esbrinar que Vilafranca disposava de zona d’autocaravanes i que al territori també hi ha cellers que ofereixen aquest servei.
Com a promoció es va crear una targeta rasca amb petits regals de marxandatge de turisme de Vilafranca que van ser molt ben rebuts.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Els esports
L'actualitat esportiva de Vilafranca del Penedès
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: