Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Turisme de Vilafranca present a la fira Expovacaciones de  Bilbao

Turisme de Vilafranca present a la fira Expovacaciones de Bilbao

El cap de setmana del 5 al 7 de maig, el Servei de Promoció Turística de Vilafranca va anar a promocionar la ciutat a la fira de turisme de Bilbao, “Expovacaciones”, per on van passar 75.000 visitants

L’objectiu era captar i fidelitzar el turista basc per a la destinació.
Vilafranca estava ubicada en un estand de la Diputació de Barcelona en el marc de la marca “Barcelona és molt més” compartint espai amb les destinacions de Sitges, Calella, Castelldefels i Malgrat de Mar, Mataró i Osona.
Els turistes que passaven a interessar-se per la vila eren persones que, majoritàriament, ja coneixien Catalunya, que acostumen a fer les seves vacances pel territori i que cercaven oferta complementària a la seva estada.
Un altre tipus de públic que s’apropà a demanar informació eren usuaris d’autocaravanes que cercava llocs i que van quedar gratament sorpresos d’esbrinar que Vilafranca disposava de zona d’autocaravanes i que al territori també hi ha cellers que ofereixen aquest servei.
Com a promoció es va crear una targeta rasca amb petits regals de marxandatge de turisme de Vilafranca que van ser molt ben rebuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: