Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres formacions de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet protagonistes dels tastets al mercat

Dissabte al migdia el mercat setmanal de Vilafranca acollia una nova proposta musical dins del programa Tastets al Mercat.

En aquesta ocasió eren tres formacions vinculades a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet les que acompanyaven els food trucks ubicats a la plaça de Santa Maria.
Com explica el professors de l’escola i director de les Big Band, Àlex Cassanyes, amb el format d’aquesta proposta les formacions que més hi lligaven eren el Trio Sunlight, el Taller de Big Band i la Big Band de l’escola.
Des de l’escola es considera que aquests tipus de propostes són una bona oportunitat per els alumnes de l’escola per mostrar la feina que fan durant tot l’any, i fer-ho davant d’un públic més general que el que s’acosta sovint a les seves audicions.
Els tastets al mercat es van repetint cada primer dissabte de mes de 9 del matí a 2 del migdia, a la plaça de Santa Maria. En la seva recta final, de les 12 fins a les 2 del migdia, es sumen a les propostes gastronòmiques les musicals, per acabar de completar un espai amb molt bon ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: