Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de Norwood Bic Graphic a La Granada demanen responsabilitat en la negociació

La totalitat de la plantilla està afectada per un ERO que implica el tancament del centre de treball d’aquesta empresa al municipi i que afecta 33 treballadors.

Els 33 treballadors i treballadores del centre de treball de La Granada estan afectats per un ERO que la direcció de l’empresa els va comunicar definitivament el passat 21 d’abril. A Norwood Bic Graphic La Granada són magatzem logístic de descàrrega i distribució d’articles promocionals. Segons els representants dels treballadors, l’empresa va iniciar fa més d’un any un canvi d’estratègia en el seu negoci i va acabar decidint que cessaria l’activitat de la seva branca de productes promocionals. Aquesta decisió afecta la totalitat de la plantilla de La Granada, perquè suposaria el tancament d’aquest centre de treball, i també 136 treballadors i treballadores de Bic Graphic Tarragona.
Els treballadors de La Granada expliquen que, segons el seu parer, l’empresa ha anat acumulant pèrdues perquè no poden optar a altres proveïdors, ja que les empreses del grup Bic se subministren entre elles.
Els representants de la plantilla veuen el tancament com a definitiu i creuen que la direcció els hauria d’oferir una proposta millor que l’actual, que consideren “irrisòria”.
Els treballadors i treballadores s’han concentrat aquest dimarts al matí a les portes del centre de La Granada després de participar aquest 1 de maig en les mobilitzacions organitzades pels sindicats CCOO i UGT a Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: