Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet, amb 5 escoles de Vilafranca que hi participen

Aquest cap de setmana Cal Bolet acull una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil que representaran alumnes de cursos de primària i ESO.

Les sessions dissabte dia 20 començaran a les 11 del matí amb el Col·legi Sant Ramon amb l’obra “ETR. Oficina de treballs rars”. Continuarà l’escola Montagut amb dues obres “El llop, les cabretes i els caçadors” i “Un circ desastrós”. El mateix dissabte a la tarda a les 6 l’escola Vedruna Sant Elies representarà “Bitelxus, Bitelxus, Bitelxus”, l’escola Dolors Piera representarà “Qui ha robat l’estiu” i l’escola Estalella Graells amb dues obres: “Mafiosos, cafès i un diamant” i “La revolució dels sentiments”. Diumenge a partir de les 12 del migdia es continuarà amb l’obra “La fàbrica de xocolata” i “La Botigueta dels horrors” de l’escola Vedruna Sant Elies, i “Concurs de Talents” de l’Escola Dolors Piera. Les entrades, no numerades, per als espectacles tenen un cost de 3€, i es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 6 a 8 del vespre o el mateix dia de la funció a les taquilles una hora abans de cada representació.
La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa. Els infants tenen l’oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d’aprenentatge personal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: