Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Swing Vilafranca torna a portar el seu ritme a la plaça de Sant Joan

Els ritmes de swing van tornar a deixar-se sentir a la plaça de Sant Joan aquest dissabte a la tarda en una nova sessió de ball organitzada per Swing Vilafranca i Jazz Club Vilafranca.

Ambdues entitats, com explica el seu president Xavier Fernández, volen ajudar a promoure aquest estil de música i ball a la vila.
A banda dels cursos que fan quinzenalment al Casal Popular, cada darrer dissabte de mes organitzen aquestes sessions obertes a la participació de tothom qui tingui ganes i interès de participar-hi.
Actualment tenen dos grups, un de bàsic i un de més avançat, i com explica Fernández tot i que els cursos quinzenals acaben aquest primer dissabte de juny, la intenció és fer-ne algun de caràcter intensiu de cara als propers mesos. Des de Swing Vilafranca animen a provar-ho, ja que remarquen és un tipus de ball molt animat i apte per a totes les edats.
Aquets passat dissabte, a banda de balladors ja una mica més experimentats, a la plaça de Sant Joan també hi havia qui s’engrescava a provar de fer els seus primers passos de swing.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: