Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Societat La Lleialtat de Sant Miquel no troba nova junta i decideix no organitzar actes

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel no troba nova junta i decideix no organitzar actes

L’equip que ha dirigit l’entitat els tres darrers anys, encapçalat per Roser Mascaró, havia presentat la seva dimissió en bloc.

En l’assemblea ordinària d’abril no es va presentar cap candidatura i en la convocatòria extraordinària celebrada dissabte passat es va certificar aquesta absència de relleu.
Davant la situació generada, l’assemblea va decidir que el termini per a presentar candidatures es mantingui obert fins el dia 30 de novembre. Però es va acordar deixar d’organitzar actes públics, incloent la Festa Major de Sant Miquel, que es programa per principis d’octubre. Roser Mascaró indicava que en breu comunicaran la situació de l’entitat a l’Ajuntament i confiava que la Festa Major del poble es podrà mantenir amb la implicació municipal.
Roser Mascaró destacava que la Societat de moment no es dissoldrà i recordava que el poble havia lluitat molt per tenir local social i organitzar activitats.
La junta sortint se sent decebuda per la manca de resposta que ha tingut del poble. Roser Mascaró valorava que Sant Miquel s’havia convertit en un poble dormitori. De manera gràfica, lamentava que en alguna ocasió havia estat major el nombre de músics a l’escenari que de veïns que havien assistit a una activitat. En la junta sortint hi ha tristesa, però en l’assemblea de dissabte van notar el recolzament de la vintena de socis presents.
La Societat té 65 famílies associades, la qual cosa representa gairebé la meitat del poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: