Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena de centres d’ensenyament reben el llibre “Les hores de la vinya. ”

Escoles i instituts de l’Alt Penedès afegiran amb aquesta donació el llibre a les seves biblioteques.

Dijous a la tarda es va l’acte de lliurament d’aquests llibres, gràcies a una donació de la consultora vitivinícola Rius & Rius que ha estat mecenes de l’edició. La seu del Servei d’Educació de l’Alt Penedès i del Centre de Recursos Pedagògics acollia l’acte, que s’emmarcava dins del Seminari de Biblioteques Escolars de l’Alt Penedès que s’hi organitza.
La directora del Centre de Recursos, Pilar Mata, comentava que des de l’assessoria se’ls va preguntar com es podia fer arribar aquest llibre als centres d’ensenyament. Un regal interessant per a les biblioteques d’escoles i instituts.
Seran uns 60 centres de la comarca els que rebran el llibre, en una acció, la de la donació de llibres, que no és gaire habitual.
Abans del lliurament als representants de les escoles, Ramon Nadal d’Edicions i Propostes Culturals Andana, la il·lustradora Antònia Bonell i Miquel Rius en nom de l’Assessoria Rius i Rius van adreçar unes paraules tot explicant com s’havia fet realitat aquets projecte en el que han estat treballant pràcticament 2 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: