Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La samarreta, i unes ulleres de sol novetats del marxandatge de Festa Major a les Fires de Maig

En un acte públic, dimarts al vespre es va presentar, al pati del Palau Baltà, el marxandatge de la Festa Major 2017. Els Administradors de la Festa Major d’enguany van presentar les novetats.

A banda de la figura del Diable com a nova incorporació a la col·lecció del Festiari, i de la polsera de plata del Drac, feta amb la col·laboració de joieria Moner, les novetats d’enguany inclouen també ulleres de sol, “per deixar-se enlluernar”, bosses i la samarreta amb el disseny propi de l’any, com a gran novetat.
El dissenyador de la Festa Major 2017, Raimon Bertran, va explicar l’elecció de l’espardenya com a element destacat del disseny ja que es tracta d’allà comú a tots els balls, sent allò que els uneix alhora. Pel que fa a l’esclat de punts de colors, ha volgut plasmar l’esclat de la festa i del foc, i de les emocions de totes les persones que participen a la Festa.
Els Administradors van destacar per la seva indumentària, ja que tots anaven calçats amb espardenyes, lluint la samarreta amb el disseny de la Festa Major, i les ulleres de sol que també posen a la venda enguany. Max Margalef, un dels cinc administradors, comentava les novetats d’enguany que es posaran a la venda el l’estand de Fires de Maig.
De moment el quintet està molt satisfet de la bona resposta que estan tenint les seves propostes en aquestes darreres setmanes, i esperen mantenir la bona acollida durant les Fies.
En la presentació, els administradors anaven calçats amb espardenyes, i duien la samarreta d’enguany. També hi havia, en l’espai del pati del Palau Baltà, alguns dels elements que formaven part de l’atracció dels “caballitos” del Kike, el pregoner d’aquest 2017, i que durant molts anys va estar instal·lat a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: