Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Rotary i la Fundació Enriqueta Villavecchia formalitzen la col·laboració de la Nit Solidària

El Rotary i la Fundació Enriqueta Villavecchia formalitzen la col·laboració de la Nit Solidària

Aquesta dotzena edició de la Nit Solidària destinarà la recaptació al projecte “Compta amb mi” per crear un equip de professionals vinculats als 5 hospitals amb que treballa la fundació.

El conveni de col·laboració s’ha signat en una trobada que ha tingut lloc a l’Hospital de Sant Pau, seu de la fundació, aquest dimarts. La signatura formalitza l’acord establert fa uns mesos entre les dues entitats en el que s’establia que la Fundació Enriqueta Villavecchia seria la beneficiària de tots els fons recaptats en les accions desenvolupades dins del marc de la 12ª Nit Solidària que organitza el Rotary Club Vilafranca.
Tots els fons recaptats en la 12ª Nit Solidària es destinaran al projecte “Compta amb mi” de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’objectiu de la iniciativa és crear un equip de professionals vinculats als 5 hospitals amb els que treballa la fundació (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron, Hospital de Sabadell i Hospital Germans Trias i Pujol), per a donar suport de manera integral, especialment al domicili, als infants i joves afectats per malalties limitants i/o amenaçants per a la seva vida i millorar la seva qualitat de vida. La fundació fa 27 anys que treballa al costat de nens i joves malalts, i les seves famílies a través d’un Programa de Voluntariat Domiciliari iniciat el 2008 on atenen pacients amb càncer i malalties greus.
Per aconseguir el màxim de recursos, el Rotary Club de Vilafranca està treballant amb diverses entitats esportives del Penedès. Prèviament al tradicional sopar solidari que enguany tindrà lloc el 2 de juny, la 12ª Nit Solidària ha donat suport a diverses activitats organitzades per clubs i entitats esportives de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: